Toppmodell Råtassen varmepumpe - Sannsynligvis den sterkeste som er laget.

Toppmodell varmepumpe Råtassen varmer opp rommet raskere og varmere enn de fleste på markedet!
Toppmodell varmepumpe Råtassen fra General blåser mer varme og varmeveksleren har større kapasitet enn konvensjonelle modeller. Den nyeste varmepumpen i den nordiske serien er en skikkelig råtass! Den er tilpasset spesielt for nordiske forhold og er spesielt designet for å kunne varme opp nordiske hjem raskt og effektivt, selv når vinteren er ekstra kald.

Fyll ut skjema nå og få gratis befaring

Send skjema og få en uforpliktet prat med en av våre autoriserte forhandlere!

Fyll ut skjema og få gratis befaring

Send skjema og få en uforpliktet prat med en av våre autoriserte forhandlere!

Sterk varmepumpe

Rask og effektiv oppvarming med norges råeste varmepumpe!

Denne råtassen er sannsynligvis den sterkeste varmepumpene som er laget. Varmeveksleren har en kapasitet som er omtrent dobbel så stor som konvensjonelle modeller og den blåser også 13% mer varm eller kald luft. Toppmodell Råtassen varmepumpe (ASHG09LZ) yter veldig mye samtidig som den forbruker lite energi. Modellen sparer faktisk så mye energi at den har oppnådd en topp A+++ rangering! Med General sin avanserte inverter-teknologi og en konstruksjon av komponenter som er designet for høy kapasitet, er det mulig for denne modellen å gi en meget høy ytelse samtidig som den forbruker lite energi. Pumpen følger Nordiske spesifikasjoner og er konstruert for å fungere meget godt ved lave utetemperaturer. Denne råtassen er en av de sterkeste varmepumpene som er laget.


Spesielt bra for Norske vinterforhold.

Toppmodell varmepumpe Råtassen har en bredde av gode kvaliteter som er spesielt bra for Norske vinterforhold. Denne varmepumpen gir lavere strømregning. Varmeveksleren har en kapasitet som er omtrent dobbel så stor som konvensjonelle modeller og den blåser også 13% mer varm (eller kald luft). Med disse sterke egenskapene er det mulig å varme opp eller kjøle ned rommet den er plassert i på meget kort tid. Det betyr at man på en ekstra kald dag kan få en varm og behagelig temperatur før man rekker å bli kald.

De vanligste varmepumpene i Norge er luft til luft-varmepumper. Råtassen er en luft til luft varmepumpe. Denne typen henter varmen fra luften utendørs og gjør den om til varm luft som den leverer innendørs. Derav betegnelsen luft til luft varmepumpe.

Toppmodell varmepumpe Råtassen kan enkelt kontrolleres med Smartelefon.

Råtassen varmepumpe kan enkelt kontrolleres med Smartelefon. Installerer du Norges råeste varmepumpe og Wi-Fi kontroll fra General får du både fjernkontroll gjennom smarttelefon og en kraftig varmepumpe som har mange smarte funksjoner.
Råtassen er sannsynligvis den sterkeste varmepumpen som er laget. Den blåser mer varme og varmeveksleren har større kapasitet enn konvensjonelle modeller. Denne nordiske varmepumpen (ASHG09LZ) yter veldig mye samtidig som den forbruker så lite energi at den har oppnådd en topp A+++ rangering!

Les mer om fjernoppvarming her!

Fyll ut skjema og få gratis befaring

Send skjema og få en uforpliktet prat med en av våre autoriserte forhandlere!

 • Produktark Luft-luft

 • Produktblad LZ Råtassen varmepumpe

  Råtassen varmepumpe produktblad - brosjyre

  Råtassen varmepumpe. Nordisk modell. Les om effektiv oppvarming av din bolig.

Data og egenskaper

 • Ukeur med temperaturstyring, 4 programmer pr. dag, totalt 28 programmer pr. uke
 • Kraftig varmefunksjon (stor varmeveksler)
 • Automatisk oppstart ved strømavbrudd
 • ”Power”-knapp for ekstra varmefunksjon
 • Støv- og antibakteriefilter
 • Avfuktningsfunksjon
 • Kan også brukes som airconditioner
Tabell over maks avgitt varmeeffekt:

Del artikkelen om denne varmepumpen...