Vinterkongen 2.0 luft til luft varmepumpe designet for nordiske værforhold.

Varmepumpen Vinterkongen 2.0 fra Fujitsu General Limited har fått en kraftig oppgradering! Med den nye innedelen er kapasiteten på varmepumpen forbedret med i forhold til den forrige utgaven. Innedelen på varmepumpen har fått et renere og mer kompakt design. Derfor fremstår den nye Vinterkongen både mer estetisk og sterkere enn forgjengeren sin. Den er enda bedre for nordiske forhold enn forgjengeren. Lenge leve Kongen!
  • Produktark Luft-luft

  • Produktblad LM Vinterkongen varmepumpe

    Vinterkongen 2.0 varmepumpe. Les hvorfor vinterkongen er best på ytelse og pris.

Den orginale nordiske varmepumpen er laget i samarbeide med den norske importøren av General

Rask og effektiv oppvarming med norges råeste varmepumpe!

Den orginale Vinterkongen fra General var trolig den første varmepumpen i verden som var utviklet med utgangspunkt i varming – og ikke kjøling. Den nye utgaven av General Varmepumpe sin Vinterkonge tar arven alvorlig og er bygget fra bunnen av etter nordiske spesifikasjoner og har en meget god varmefunksjon, selv ved ekstreme vintertemperaturer. Med forbedret varmeveksler og vifte tar det derfor kort tid å varme opp rommene i din bolig, selv på norske vinterdager. Modellen er så bra at den ble lagt spesielt merke til i varmepumpe guiden høsten 2015.


Gode testresultater i den store varmepumpeguiden høsten 2015!

Aftenposten skrev om Vinterkongen i den store varmepumpeguiden. Her kommer det frem at denne modellen gir deg mye varme for pengene! Filtreringssystemet i varmepumpen er utviklet for å gi mennesker med astma, bedre luftkvalitet. Takket være det siste innen varmepumpeteknologi fra Fujitsu General Limited kommer den kraftige varmepumpen i et enkelt og stilrent design.


Nordisk varmepumpeserie fra General

General sin nordiske serie med varmepumper er designet spesielt for å håndtere det kalde norske klimaet, og sikrer deg varme selv om temperaturen skulle falle til minus 25 grader. Utedelens komponenter er konstruert for å tåle ekstra kalde temperaturer*, og en innebygd varmestav hindrer at utedelen fryser. Andre modeller i denne serien er varmepumpen nordisk designmodell og gulvmodellen.


De nordiske modellene til General er luft til luft varmepumper

De varmepumpene som er mest vanlige her i landet er luft til luft-varmepumper. Designmodellen er en luft til luft varmepumpe. Disse modellene henter varme fra kald luft ute og gjør den om til varm luft som den blåser inn i boligen. Derav betegnelsen luft til luft varmepumpe.

Fyll ut skjema og få gratis befaring

Send skjema og få en uforpliktet prat med en av våre autoriserte forhandlere!

Data og egenskaper

  • Kraftig varmefunksjon (stor varmeveksler)
  • Automatisk oppstart ved strømavbrudd
  • ”Power”-knapp for ekstra varmefunksjon
  • Støv- og antibakteriefilter
  • Avfuktningsfunksjon
  • Kan også brukes som airconditioner
Tabell over maks avgitt varmeeffekt:

Del artikkelen om denne varmepumpen...