Designmodellen er en prisvinnende luft til luft varmepumpe for norske hjem

Alle Designmodellene har en slank og moderne form. Kombinasjonen av stilig utseende og intelligente funksjoner gjør denne serien til en bransjeleder! Ikke bare i form, men også i funksjon. Et velkomment tillegg til alle rom i din bolig.

 • Produktark Luft-luft

 • Produktblad LT Designmodellen varmepumpe

  Råtassen varmepumpe. Nordisk modell. Les om effektiv oppvarming av din bolig.

Vinner av flere priser for sitt lekre design!

Sterk, pen og effektiv!

Alle Designmodellene har en slank og moderne form. Kombinasjonen av stilig utseende og intelligente funksjoner gjør denne serien til en bransjeleder! Ikke bare i form, men også i funksjon. Et velkomment tillegg til alle rom i din bolig.

Designmodellen er spesielt konstruert for nordiske vintere og er Fabrikktestet og godkjent for ÷25˚C. Den flotte modellen fra General fungerer veldig bra for Norske værforhold, noe som betyr at den klarer å skape mye varme når det er kaldt ute. I tillegg har fokuset vært ekstra stort på å designe en estetisk form. For dette har Designmodellen mottatt priser for produktdesign. Den leveres med fjernkontroll med ukesur og bevegelsessensor. Sensoren regulerer varmen etter trafikken i rommet og er derfor meget energibesparende. Pumpen følger Nordiske spesifikasjoner og er konstruert for å fungere meget godt ved lave utetemperaturer. Andre nordiske modeller fra General er nordisk gulvmodell og Vinterkongen 2.0.

De varmepumpene som er mest vanlig i Norge er typen som heter luft til luft-varmepumper. Designmodellen er en luft til luft varmepumpe. Disse henter varmen fra kald luft ute og gjør den om til varm luft som den leverer inne i boligen. Derav betegnelsen luft til luft varmepumpe.


Varm og behagelig komfort et tastetrykk unna

Alle Designmodellen kommer med en slank og brukervennlig fjernkontroll med funksjoner som lav lydmodus, økonomiinnstilling og mange programmer. Det har aldri vært så enkelt å skreddersy inneklimaet i din bolig.


Bevegelsessensor som kontrollerer automatisk funksjon i varmepumpen

Alle modellene i Designerserien inneholder bevegelsessensor; en intelligent funksjon som oppdager bevegelsen av mennesker for å levere optimal effektivitet og temperaturkontroll. Når sensoren ikke registrerer bevegelse i et rom på 20 minutter, skifter klimaanlegget over til en energibesparende operasjon og endrer temperaturen for å redusere energiforbruket. Når bevegelse igjen registreres i rommet, går klimaanlegget tilbake til sin tidligere innstilling.

Fyll ut skjema og få gratis befaring

Send skjema og få en uforpliktet prat med en av våre autoriserte forhandlere!

Data og egenskaper

 • Ukeur med temperaturstyring, 4 programmer pr. dag, totalt 28 programmer pr. uke
 • 8 trinns vifte på innedelen (4 trinn som er justerbare)
 • Kraftig varmefunksjon (stor varmeveksler)
 • Automatisk oppstart ved strømavbrudd
 • Bevegelsessensor som begrenser strømforbruket
 • Støv- og antibakteriefilter
 • Kan også brukes som airconditioner
Tabell over maks avgitt varmeeffekt:

Del artikkelen om denne varmepumpen...