NOCRIA X - EN MEGET KRAFTIG VARMEPUMPE SOM GIR GOD LUFTSIRKULASJON OG STABIL TEMPERATUR I ROMMET

Den store rekkevidden og gode kontrollen over luftstømmene på Nocria X varmepumpe gir en meget god luftsirkulasjon og en mer stabil temperatur i rommet. Modellen har også automatisk filterrens og plasma luftrenser. Alle modellene er så energieffektive at de har oppnådd en topp A+++ rangering! Inkludert er fjernkontroll med ukesur og bevegelsessensor.
  • Produktark Luft-luft

  • Produktblad Nocria X varmepumpe

    NocriaX varmepumpe. God luftsirkulasjon, stabil temperatur og energieffektiv.

Alle modellene er så energieffektive at de har oppnådd en topp A+++ rangering!

Smart og komfortabel oppvarming!

Nocria varmepumpe fordeler varmen i høyden for å gjøre romtemperaturen mest mulig jevn i alle områder. Varm luft stiger opp og legger seg under taket. Dette gjør at det fort blir mye varmere i hodehøyde enn lavere nede ved beina. Denne utrolige varmepumpen er unik ved at den varmer opp rommet på en mer varsom og komfortabel måte ved å holde den varme luften sirkulerende lavt i rommet. Komfortsonen i nedre del av rommet opprettholdes ved at luftstrømmene på sidene på Nocria X hindrer varmen å stige raskt. Plasma luftfilter Luften i rommet renses med en avansert teknologi i varmepumpen som er utviklet av Fujitsu General Limited. Pollen, støv og andre urenheter i boligen samles og fjernes ved hjelp av elektrostatisk filter.


Verdens første med ny varmepumpe-teknologi!

Automatisk rens av filter: Støv på filteret blir fjernet automatisk. Dette forhindrer at varmepumpen bruker unødvendig energi til å jobbe ekstra for å blåse gjennom et tett filter.

Med sin nye og avanserte luftstrømteknologi leverer Nocria X varmepumpe høy effekt samtidig som den er energieffektiv. Dual Blaster er kjernen til løsningen som effektivt varmer opp rommet uten å utsette noen for luftstrømmer.

Fyll ut skjema og få gratis befaring

Send skjema og få en uforpliktet prat med en av våre autoriserte forhandlere!

Verdens første varmepumpe med selvrensende filter.
Verdens første varmepumpe med dual blaster kommer fra General.

Del artikkelen om denne varmepumpen...