Multisplitt varmepumpe gir godt inneklima i alle rom

Inverter multisplitt fra General varmepumpe kobler sammen flere varmepumper (innedeler) med en utedel og gir deg mulighet til å skreddersy klimaet i mange rom samtidig. Sett sammen det systemet som passer best til dine behov. Passer til bolig, kontor eller butikk.
  • Brosj Luft-luft

  • Brosjyre Multi-splitt

    General multisplitt gir deg muligheten til å benytte fra 2 til 8 innedeler i et system.

Multisplitt kobler sammen flere luft til luft varmepumper i en bolig

Koble sammen 2 til 8 varmepumper i et system i din bolig.

General varmepumpe sin multisplitt løsning gir deg muligheten til å tilkoble fra 2 til 8 varmepumper i et system i din bolig. Anlegget er et meget fleksibelt og kompakt system som er lett å installere og enkelt gir deg individuell kontroll over alle rom med innedeler. General varmepumpe kan levere 3 forskjellige størrelser på utedeler, noe som gir mulighet til en kjøleeffekt fra 4,6 til 15,6kW og en varmeeffekt fra 5,4 til 18kW.

Løsningen er enkel og sparer boligen for masse plass ute. Med en av General varmepumpe sine forskjellige modeller så er det også lett å finne en varmepumpe som kler hvert enkelt rom. Systemet er godt egnet for eneboliger, store leiligheter, kontorbygg og butikker.


Sentral fjernkontroll for innedeler koblet til multi-splitt.

Flere varmepumper koblet sammen i ett hus kan enkelt styres ved hjelp av en sentral fjernkontroll. Smarte programmer hjelper systemet å spare energi.

Fyll ut skjema og få gratis befaring

Send skjema og få en uforpliktet prat med en av våre autoriserte forhandlere!

Høy effekt gjennom alle årstidene.

Gjennom et år så må et anlegg yte under svært varierte vær- og temperatur- forhold. I tillegg er det spesielle for et multisystem at ikke alle rom er i bruk hele tiden. 90 % av klimaanleggets faktiske driftstid oppereres ved delvis kapasitet i stedet for nominell kapasitet. Ut fra disse vurderingene har General fokusert spesielt på energisparende ytelse på sin kompakte utedel.

Del artikkelen om denne varmepumpen...

Hei! Ta en titt på vår toppmodell!

Denne råtassen er sannsynligvis den sterkeste varmepumpene som er laget. Varmeveksleren har en kapasitet som er omtrent dobbel så stor som konvensjonelle modeller og den blåser også 13% mer varm eller kald luft.

Følg General varmepumpe på sosiale medier:

Designet og bygget av Accurro