• Egenskaper

    Designmodellen er en prisvinnende luft-til-luft-varmepumpe for norske hjem

    Utviklet og testet for Norge Topp A+++ Rangering på Råtassen fra General VarmepumperTopp energisparing
    Autospjeld Supersterk oppvarming
    Supervarme på Råtassen fra General VarmepumperSuper oppvarming Sensor for energisparing
    10°C minimum borteknapp Stille driftsmodus
    Økomodus - varmejustering Filtervarsel via lyssignal
    Autoveksling – varme/kjøling Auto-omstart driftstans
    Luftrenser fjerner urenheter Ionefilter fjerner dårlig lukt
    Auto-justering av luftstrøm Ukes-timer; for hver ukedag
    Søvnprogram 4 Programmer

     

    BESTILL GRATIS BEFARING

  • Teknisk spesifikasjon

    Tekniske Spesifikasjoner

     

     

    INNEDEL     ASHG09LTCB ASHG12LTCB ASHG14LTCB
    UTEDEL     AOHG09LTCN AOHG12LTCN AOHG14LTCN
    EFFEKT

    KJØL

    VARME

    kW

    2,5 (0,9 - 3,5)

    3,2 (0,9 - 5,4)

    3,5 (1,1 - 4)

    4 (0,9 - 6,5)

    4,2 (0,9 - 5,4)

    5,4 (0,9 - 7)

    MAKS VARME VED -5 /-15 / -25   kW 4,04 / 3,5 / 2,9 4,54 / 4,4/ 3,5 6,02 / 5,4/ 4,5
    LYDNIVA

    INNEDEL

    UTEDEL

    db(A)

    21/32/37/42

    49

    21/32/38/43

    49

    27/34/40/45

    50

    LUFTMENGDE(MAKS)

    INNEDEL

    UTEDEL

    m3/h

    330-800

    1700

    330-850

    2050

    430-900

    2050

    SPENNING/FASE/FREKVENS   V / ~ /Hz 230 / 1 / 50 230 / 1 / 50 230 / 1 / 50
    DRIFTSRØM(MAKS)

    KJØL

    VARME

    A

    2,6 (6,5)

    3,3 (10)

    4 (9)

    4,3 (11,5)

    5,1 (9,5)

    6,1 (14,5)

    EFFEKTFORBRUK VARME kW 0,55 (1,93) 0,76 (1,94) 1,17 (2,19)
    EFFEKTFAKTOR COP kW 4,85 4,4 3,91
    EFFEKTFAKTOR SESONG SEER / SCOP kW 8,5 / 4,6 8,5 / 4,6 7,4 / 4
    MÅL (H x B x D) NETTOVEKT

    INNEDEL

     

    UTEDEL

    mm

    kg

    mm

    kg

     

    10

    540 x 790 x 290

    36

    282 x 870 x 185

    10

    620 x 790 x 290

    40

     

    10

    620 x 790 x 290

    40

    MENGDE KULDEMEDIER 0 410A GWP 2088   g 1050 1200 1250
    ANBEFALT SIKRING   A 16c 16c 16c
    DRIFTSOMRÅDE UTEDEL  

    Kjøling

    Varme

     

    -10~46

    -25~24

    DIAMETER AV KJOLELEDNINGER (VÆSKE/GASS)   1/4¨ - 3/8¨ 1/4¨ - 3/8¨ 1/4¨ - 1/2¨
    RØRLENGDE MIN - MAKS (HØYDE)   m 2 - 20 2 - 20 2 - 20
  • Garantiinformasjon

    Garantiinformasjon

     

    Registreringsskjema for
    utvidet garanti

    Fylles ut av firmaet som monterer varmepumpen.

     

    Ved riktig utfylt skjema får alle General varmepumper som er importert gjennom Fujitsu General Limited sin autoriserte importør 5 års utvidet garanti.


    Til registreringsskjema for varmepumpe

    Reklamasjonsskjema ved feil på varmepumpen

    Reklamasjonskjema for General varmepumpe

     

    Med reklamasjon mener vi vare med produksjonsfeil eller andre mangler. Målet er å gjøre reklamasjonsprosessen enklere og mindre tidkrevende for både deg og oss. Systemet er basert på tillitt mellom begge parter og vil normalt bli behandlet i løpet av en periode på 5-10 arbeidsdager.

    Til reklamasjonsskjema for varmepumpe
  • Laste ned Brosjyre

    Laste ned Brosjyre

     

    General Produktkatalog

    Produktkatalog 2019 FUJITSU GENERAL LIMITED
  • Anmeldelser

    Reviews

     

    Nnu Uaquw h

    2.0 rating
    14. June 2020

    Hey, this is Eric and I ran across general.no a few minutes ago.
    Looks great… but now what?
    By that I mean, when someone like me finds your website – either through Search or just bouncing around – what happens next? Do you get a lot of leads from your site, or at least enough to make you happy?
    Honestly, most business websites fall a bit short when it comes to generating paying customers. Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment.
    Here’s an idea…

    How about making it really EASY for every visitor who shows up to get a personal phone call you as soon as they hit your site…

    You can –

    Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.
    CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitor.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.
    You’ll be amazed – the difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour or more later could increase your results 100-fold.
    It gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation.

    That way, even if you don’t close a deal right away, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.
    Pretty sweet – AND effective.
    CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitor.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.
    You could be converting up to 100X more leads today!
    Eric
    PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
    You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
    CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitor.com to try Talk With Web Visitor now.
    If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitor.com/unsubscribe.aspx?d=general.no

    Eric Jones

    Gdiy wb bkwy

    3.0 rating
    24. May 2020

    Hi,
    We’ve just created our eBook titled: ‘How to do SEO in 2020’ and we’re initially giving this away free.
    It covers what you should know regarding on-page SEO, how off-page SEO helps, SEO techniques for you to use, along with other useful information that will help to get general.no ranking higher in the search engines and bringing in more visitors.
    Get your free copy here: https://buyonlinevisibility.com/
    The only thing we ask is that you give us some feedback once you’ve read it although of course this is optional.
    Kind Regards,
    Lynsey

    Lynsey Edmonds

    A jjsqrtawjs

    3.0 rating
    18. May 2020

    Good day,
    My name is Eric and unlike a lot of emails you might get, I wanted to instead provide you with a word of encouragement – Congratulations
    What for?
    Part of my job is to check out websites and the work you’ve done with general.no definitely stands out.
    It’s clear you took building a website seriously and made a real investment of time and resources into making it top quality.
    There is, however, a catch… more accurately, a question…
    So when someone like me happens to find your site – maybe at the top of the search results (nice job BTW) or just through a random link, how do you know?
    More importantly, how do you make a connection with that person?
    Studies show that 7 out of 10 visitors don’t stick around – they’re there one second and then gone with the wind.
    Here’s a way to create INSTANT engagement that you may not have known about…
    Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know INSTANTLY that they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally checking out general.no.
    CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitor.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.
    It could be a game-changer for your business – and it gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately (and there’s literally a 100X difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes.)
    Plus then, even if you don’t close a deal right away, you can connect later on with text messages for new offers, content links, even just follow up notes to build a relationship.
    Everything I’ve just described is simple, easy, and effective.
    CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitor.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.
    You could be converting up to 100X more leads today!
    Eric
    PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
    You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
    CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitor.com to try Talk With Web Visitor now.
    If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitor.com/unsubscribe.aspx?d=general.no

    Eric Jones

    Irnk

    4.0 rating
    14. May 2020

    Hi,
    We’d like to introduce to you our explainer video service which we feel can benefit your site general.no.
    Check out some of our existing videos here:
    https://www.youtube.com/watch?v=zvGF7uRfH04
    https://www.youtube.com/watch?v=MOnhn77TgDE
    https://www.youtube.com/watch?v=KhSCHaI6gw0
    All of our videos are in a similar animated format as the above examples and we have voice over artists with US/UK/Australian accents.
    They can show a solution to a problem or simply promote one of your products or services. They are concise, can be uploaded to video such as Youtube, and can be embedded into your website or featured on landing pages.
    Our prices are as follows depending on video length:
    0-1 minutes = $159
    1-2 minutes = $269
    2-3 minutes = $379
    *All prices above are in USD and include a custom video, full script and a voice-over.
    If this is something you would like to discuss further, don’t hesitate to get in touch.
    If you are not interested, simply delete this message and we won’t contact you again.
    Kind Regards,
    Barbara

    Barbara Atyson

    Bqjtbwgcj

    4.0 rating
    11. May 2020

    Hi, We are wondering if you would be interested in our service, where we can provide you with a dofollow link from Amazon (DA 96) back to general.no?
    The price is just $79 per link, via Paypal.
    To explain what DA is and the benefit for your website, along with a sample of an existing link, please read here: https://justpaste.it/6jp87
    If you’d be interested in learning more, reply to this email but please make sure you include the word INTERESTED in the subject line field, so we can get to your reply sooner.
    Kind Regards,
    Claudia

    Claudia Clement

Vinner av flere priser for sitt lekre design!

Sterk, pen og effektiv!

  • Slank og moderne form – Bransjeleder og prisvinner for godt design.
  • Fungerer ypperlig for norske værforhold – Godkjent for ÷25˚C.
  • Ukes-timer og bevegelsessensor

Designmodellen varmepumpe er spesielt konstruert for nordiske vintre –fabrikktestet og godkjent for ÷25˚C – noe som betyr at den klarer å skape mye varme, selv når det er som kaldest ute. I tillegg har varmepumpen god estetisk form, og har mottatt priser for produktdesign.

Den leveres med fjernkontroll, ukes-timer og bevegelsessensor. Sensoren regulerer varmen etter trafikken i rommet, og er derfor meget energibesparende.

Pumpen følger nordiske spesifikasjoner og er konstruert for å fungere meget godt ved lave utetemperaturer. Andre nordiske modeller fra General er nordisk gulvmodell og bestselgeren Vinterkongen 2.0 varmepumpe.

Sterk, pen og effektiv!

Alle Designmodellene har en slank og moderne form. Kombinasjonen av stilig utseende og intelligente funksjoner gjør denne serien til en bransjeleder – ikke bare i form, men også i funksjon! Et velkomment tillegg til alle rom i din bolig.

De varmepumpene som er mest vanlig i Norge er typen som heter luft-til-luft-varmepumper. Designmodellen er en luft-til-luft-varmepumpe. Disse henter varmen fra kald luft ute og gjør den om til varm luft som den leverer inne i boligen. Derav betegnelsen luft-til-luft varmepumpe.

Varme og komfort kun et tastetrykk unna

Designmodellene kommer med en slank og brukervennlig fjernkontroll, med funksjoner som lavt lydmodus, økonomiinnstilling, og mange andre programmer. Det har aldri vært så enkelt å skreddersy inneklimaet i din bolig.

Bevegelsessensor sørger for effektiv temperaturkontroll og redusert energiforbruk  

Alle modellene i Designerserien har bevegelsessensor; en intelligent funksjon som oppdager bevegelsen av mennesker, for å levere optimal effektivitet og temperaturkontroll. Når sensoren ikke registrerer bevegelse i et rom på 20 minutter, endrer klimaanlegget temperaturen, og reduserer energiforbruket. Når sensoren registrerer ny bevegelse i rommet, går klimaanlegget tilbake til sin tidligere innstilling.

Oppsummering av gode funksjoner:

Fordeler og egenskaper med Vinterkongen 2.0 varmepumpe

  • UKES-TIMERMED TEMPERATURSTYRING, 4 PROGRAMMER PR. DAG, TOTALT 28 PROGRAMMER PR. UKE
  • 8-TRINNS VIFTE PÅ INNEDELEN (4 TRINN SOM ER JUSTERBARE)
  • KRAFTIG VARMEFUNKSJON (STOR VARMEVEKSLER)
  • AUTOMATISK OPPSTART VED STRØMAVBRUDD
  • BEVEGELSESSENSOR SOM BEGRENSER STRØMFORBRUKET
  • STØV- OG ANTIBAKTERIEFILTER
  • KAN OGSÅ BRUKES SOM AIRCONDITIONER

Fyll ut skjema og få gratis befaring på varmepumpe

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Send skjema og få en uforpliktet prat med en av våre autoriserte forhandlere!

Bla gjennom flere produkter

  • Varmepumpe: Råtassen 2

    Testet for ÷25 °C Uke-timer med temperaturstyring
    Nordisk luft til luft Yter 6,2 kW v/÷15 °C ute

    For små til store rom

    • Supersterk varmefunksjon (stor varmeveksler)
    • Ekstra avansert fordeling av luftstrømmer
    • Aircondition og varmepumpe i samme modell
  • Varmepumpe: Råtassen 3

    Testet for ÷25 °C Uke-timer med temperaturstyring
    Nordisk luft til luft Yter 4,65 kW v/÷15 °C ute

    For små til store rom

    • Supersterk varmefunksjon og miljøvennlig kuldemedie
    • Ekstra avansert fordeling av luftstrømmer
    • Aircondition og varmepumpe i samme modell
  • Varmepumpe: Designmodellen

    Testet for ÷25 °C Ukes-timer med temperaturstyring
    Nordisk luft til luft Yter 6,2 kW v/÷15 °C ute

    Estetisk med sterk varmefunksjon

    • Supersterk varmefunksjon (stor varmeveksler)
    • Fjerner støv, bakterier og dårlig lukt
    • Aircondition og varmepumpe i samme modell
  • Varmepumpe: Vinterkongen 2

    Testet for ÷25 °C Knapp for ekstra varmefunksjon
    Nordisk luft til luft Yter 4,33 kW v/÷15 °C ute

    For små til store rom

    • Supersterk varmefunksjon (stor varmeveksler)
    • Fjerner støv, bakterier og dårlig lukt
    • Aircondition og varmepumpe i samme modell
  • Varmepumpe: Vinterkongen 3

    Testet for ÷25 °C Knapp for ekstra varmefunksjon
    Nordisk luft til luft Yter 4,21 kW v/÷15 °C ute

    For små til store rom

    • Supersterk varmefunksjon (stor varmeveksler)
    • Fjerner støv, bakterier og dårlig lukt
    • Aircondition og varmepumpe i samme modell
  • Varmepumpe: Gulvmodellen

    Testet for ÷25 °C Økomodus justerer termostat
    Nordisk luft til luft Yter 5,2 kW v/÷15 °C ute

    Bra mot kalde gulv

    • Fordeler varmen ekstra godt langs gulvet
    • Fjerner støv, bakterier og dårlig luft
    • Aircondition og varmepumpe i samme modell