Vinterkongen 3.0 luft til luft varmepumpe med mer miljøvennlig kuldemedie (R32)

General varmepumpe vinterkongen 3.0 KM nordisk modell
Denne pene nordiske varmepumpen er konstruert med en høyeffektiv varmeveksler som leverer ekstra godt med varme og er så energieffektiv at den har oppnådd en A++ rangering. Denne teknologien gjør det også mulig med et lavt lydnivå på kun 22dB*. I tillegg benytter modellen kuldemediet R32 som er det nye og mest miljøvennlige mediet på markedet.
 • Produktark Luft-luft

 • Produktblad LM Vinterkongen varmepumpe

  Vinterkongen 3.0 (KM) varmepumpe. Les hvorfor vinterkongen er best på ytelse, pris og miljø.

Denne pene varmepumpen er designet med fokus på en kombinasjon av form, funksjonalitet og miljø.

Med moderne design og miljø i fokus!

Varmeveksleren har stor kapasitet og er konstruert med en ekstra stor diameter på viftetrommelen. Dette er for å kunne blåse mest mulig effektive luftstrømmer for oppvarming av rom. Det er også tatt hensyn til miljøet ved at den er så effektiv at den har en A++ rangering og at kjølemediet R32 brukes. R32 gir lavere drivhuseffekt enn andre kjølemedier, gir litt bedre varmefaktor, og er litt mer energieffektiv. Modellen har nordiske spesifikasjoner og er konstruert for å fungere meget godt ved lave utetemperaturer. Derfor tar Vinterkongen 3.0 også arven alvorlig og er bygget fra bunnen av etter nordiske spesifikasjoner og har en meget god varmefunksjon, selv ved ekstreme vintertemperaturer. Med forbedret varmeveksler og vifte tar det derfor kort tid å varme opp rommene i din bolig, selv på norske vinterdager. Modellen er så bra at den ble lagt spesielt merke til i varmepumpe guiden høsten 2015.


Kjempebra testresultater i den store varmepumpeguiden fra høsten 2015!

I 2015 skrev Aftenposten om Vinterkongen i den store varmepumpeguiden. Her kom det frem at Vinterkongen gir deg mye varme for pengene! Filtreringssystemet i varmepumpen er spesielt bra for mennesker med astma siden den gir mye bedre luftkvalitet i boligen.


General sin Nordiske varmepumpeserie

General varmepumpe sin nordiske serie er designet gra grunnen og opp spesielt for å takle det kalde nordike klimaet. Dette sikrer at den leverer varme selv om temperaturen skulle falle til minus 25 grader.


De nordiske modellene er luft til luft varmepumper

De varmepumpene som er mest vanlige her i landet er luft til luft-varmepumper. Vinterkongen 3.0 KM er luft til luft varmepumpe. Luft til luft henter varme fra den kalde luften utenfor. Denne luften transformeres til varm luft som blåses inn i boligen.

Fyll ut skjema og få gratis befaring

Send skjema og få en uforpliktet prat med en av våre autoriserte forhandlere!

Data og egenskaper

 • Kraftig varmefunksjon (stor varmeveksler)
 • Automatisk oppstart ved strømavbrudd
 • ”Power”-knapp for ekstra varmefunksjon
 • Støv- og antibakteriefilter
 • Avfuktningsfunksjon
 • Kan også brukes som airconditioner
 • Kuldemediet R32

Del artikkelen om denne varmepumpen...