Stillegående og “usynlig“ varmepumpe for et hyggelig innemiljø

Våre kanaliserte systemer er den ultimate i komfort, og gir den perfekte, jevne temperaturen i hele hjemmet ditt ved å trykke på en knapp. De forbedrer din livsstil og fordi innedørsenheten er helt skjult, vanligvis innenfor et hull i himling, leverer de varme eller kjøling som er en vakker opplevelse, men likevel nesten usynlig.
  • Produktark Luft-luft

  • Produktblad kanalmontert varmepumpe

    Les mer om hvordan kanalmontert varmepumpe passer inn i et stilrent interiør.

Kanaler – Ducted

Rask og effektiv oppvarming med norges råeste varmepumpe!

Kanalmontert varmepumpe er montert skjult i vegg eller tak og går derfor i ett med interiøret. Det eneste som er synlig er tilluft- og avtrekksventiler. Kassettene gir en meget god luftfordeling. Med enkelt vedlikehold og mulighet for både kablet og trådløs fjernkontroll er dette en løsning som passer i mange innemiljø hjemme i boligen eller på kontoret.


Usynlig og stillegående...

Takket være sin lave høyde kan General kanalmontert varmepumpe monteres i de aller fleste himlinger hvor man ønsker å ha skjult innedel. Det eneste som blir synlig er grillristen i himling eller vegg.

I tillegg til de estetiske fordelene man oppnår, har General sin kanalmonterte varmepumpe en hastighetsregulerte I-PAM frekvensomformer og viftemotor som oppnår energibesparelser på opptil 40% sammenlignet med standard modeller, selv i oppvarmingsmodus. Enda et pluss er at kanalmontert varmepumpe fra General også er veldig stillegående.

Fyll ut skjema og få gratis befaring

Send skjema og få en uforpliktet prat med en av våre autoriserte forhandlere!

Snittegning av kanalmontert varmepumpe fra General som viser Innedelens oppbygging.

Del artikkelen om denne varmepumpen...