Slik får du ferdig oppvarmet hytte – før du ankommer

Med General Nordiske Varmepumpe serie kan du fjernstyre varmepumpen med smarttelefon, lesebrett eller PC’n.

Du kan fjern kontrollere varmen i hytte eller bolig uansett hvor du befinner deg i verden.

Eksempelvis kan du skru opp varmen/temperaturen før noen kommer hjem fra jobb eller skole, og kanskje best av alt: Få ferdig oppvarmet hytte før du ankommer !!

Intelligent styring med Wi-Fi

Vi kaller det Intelligent styring av General varmepumper med smarttelefon gjennom General sin Wi-Fi løsning. Fjernstyr varmepumpen gjennom Wi-fi; smarttelefon, lesebrett eller PC.

En Wi-Fi løsning gir deg kontroll over innstilt romtemperatur, driftmodus,  viftehastighet med mer, i tillegg kan du motta varsler, alarmer ved for lav romtemperatur og strømbrudd!

Når en kan styre varmen i hytta fra Smarttelefonen betyr det at hytta kan være god og varm når du ankommer, selv om vinteren skulle være ekstra kald. Det flotte med en slik løsning er man enkelt har kontroll over varm eller kald temperatur i boligen din, for perioden du er hjemme og alltid kan slå den av selv om ingen er tilstede.

Energiforbruk i en bolig med en såkalt intelligent kontroll av en General varmepumpe kan fort reduseres betraktelig. Slik har man fort muligheter for å spare penger for unødvendig oppvarming og den gjør livet litt mer komfortabelt.

Tiden når man kommer hjem til en bolig eller hytte som er for varm eller for kald er over.

  • Det er den mest avanserte løsningen for å fjernstyre et klimaanlegg system ved hjelp av alle slags mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett.
  • Ingen egen ekstern strømforsyning er nødvendig, kun tilgang til Wi-Fi signal.

Den nordiske varmepumpeserien fra General er utviklet og testet for effektiv drift ned til minus 25 kuldegrader. Noe som sikrer varmt inneklima i din bolig selv på de kaldeste vinterdagene. Den nordiske serien leveres med mulighet for bruk av intelligent kontroll gjennom smarttelefon.

Råtassen varmepumpe kan enkelt kontrolleres med Smartelefon.

Installerer du Norges råeste varmepumpe og Wi-Fi kontroll fra General får du både fjernkontroll gjennom smarttelefon og en kraftig varmepumpe som har mange smarte funksjoner.

Råtassen er sannsynligvis den sterkeste varmepumpen som er laget. Den blåser mer varme og varmeveksleren har større kapasitet enn konvensjonelle modeller.

Denne nordiske varmepumpen (ASHG09LZ) yter veldig mye samtidig som den forbruker så lite energi at den har oppnådd en topp A+++ rangering!

Klikk her for å lese mer om den Nordiske varmepumpe serien

Hei! Ta en titt på vår toppmodell!

Denne råtassen er sannsynligvis den sterkeste varmepumpene som er laget. Varmeveksleren har en kapasitet som er omtrent dobbel så stor som konvensjonelle modeller og den blåser også 13% mer varm eller kald luft.

Følg General varmepumpe på sosiale medier:

Designet og bygget av Accurro