Nordiske varmepumper utviklet spesielt for nordiske værforhold og er blant det beste man kan få på det Norske markedet!

General sine nordiske varmepumper er utviklet spesielt for å håndtere det kalde klimaet her oppe i de nordiske landene. Derfor vil du kunne holde boligen god og varm selv om temperaturen ute skulle falle til minus 25 grader. Komponentene er konstruert for å tåle ekstra kalde temperaturer*. Det er også bygget inn en varmestav for å hindre hindre at utedelen fryser.

  • Brosjyre Luft-luft

  • Brosjyre Nordisk varmepumpeserie

    Nordiske varmepumper. Les hvorfor den nordiske serien er best på ytelse og pris.

Norges råeste varmepumpeserie!

Rått utvalg av varmepumper

Den nordiske serien er utviklet, testet og godkjent spesielt for nordiske værforhold. Serien er utviklet i samarbeide med den norske importøren av General og har det råeste utvalget av varmepumper spesialtilpasset for norden. Derfor passer disse varmepumpene veldig bra for norske boliger.

De vanligste varmepumpene her til lands er luft til luft-varmepumper. General varmepumpe sine nordiske modeller er luft til luft varmepumper. Denne typen henter varmen fra luften utendørs og gjør den om til varm luft som den leverer innendørs. Derav navnet luft til luft varmepumpe.


Nordisk designmodell LT

Nordisk Designmodell varmepumpe er kraftig og har et pent design med moderne egenskaper som bevegelsessensor og økonomifunksjon. Modellen er veldig enkel å betjene og har en kraftig motor som sørger for at rommet raskt varmes opp når man kommer hjem.


Nordisk Gulvmodell LV

Den nordiske gulvmodellen til General har en ekstra høy varmekapasitet langs gulvet og et støvfilter og et antibakteriefilter som begge bidrar til renere luft. Gulvmodellen er derfor spesielt ideel for barnefamilier og for hus som har kalde gulv. Varmepumpen er også billig i drift.


Nordisk Vinterkongen 2.0 LM

Vinterkongen er trolig den første nordiske varmepumpe i verden som er utviklet spesielt for varming istedenfor kjøling. Varmepumpen er konstruert for å fungere meget godt ved lave utetemperaturer og følger nordiske spesifikasjoner. Pumpen har også funksjoner som gir en renere luftkvalitet og passer derfor utmerket for familier som har ekstra utfordringer som f.eks. astma.


Nordisk Råtassen LZ

Råtassen er sannsynligvis den sterkeste varmepumpen som er laget. Den blåser mer varme og varmeveksleren har større kapasitet enn konvensjonelle modeller.

Råtassen varmepumpe (ASHG09LZ) yter veldig mye samtidig som den forbruker så lite energi at den har oppnådd en topp A+++ rangering!


Nordisk Vinterkongen 3.0 KM

Med R32, det nye og mest miljøvennlige kuldemediet på markedet!

Denne pene nordiske varmepumpen er konstruert med en høyeffektiv varmeveksler som leverer ekstra godt med varme og er så energieffektiv at den har oppnådd en A++ rangering. Denne teknologien gjør det også mulig med et lavt lydnivå på kun 22dB* (* ASHG09KMCB/ASHG12KMCB). I tillegg benytter modellen kuldemediet R32 som er det nye og mest miljøvennlige mediet på markedet.

Fyll ut skjema og få gratis befaring

Send skjema og få en uforpliktet prat med en av våre autoriserte forhandlere!

Nordiske varmepumper har utedel som er designet for nordiske værforhold.

  • Mulig å bruke enheten ned til meget lave utetemperaturer (÷25˚C).
  • Senker støynivået til et minimum
  • Gir optimal energibesparelse ved å justere kompressorens effekt etter behov.
Nordiske varmepumper (LZ/LT) fra General er ekstremt kraftige!

Nordisk varmepumpe fra general setter en stopper for monstermastene i hardanger

Nyhetssending(Reklamefilm) om at General varmepumpe sine varmepumper setter en stopper for de såkalte monstermastene i Hardanger.


Del artikkelen om denne varmepumpen...