Hovedimportør av General Varmepumper i Norge

Hovedimportør av General Varmepumper i Norge er Pingvin Klima AS og har utmerket likviditet og driftes av fagfolk innen varme og aircondition bransjen. Alle våre forhandlere er autoriserte. I tillegg så har General vunnet flere internasjonale priser og utmerket seg i Forbrukerrådets store Varmepumpeguide 2015. General Varmepumpe er derfor et merke som har god kvalitet, god kundeservice og et merke som har kommet for å bli.
Alle som handler med oss kan stole på at vi leverer topp kvalitet, enten det dreier seg om varmepumper, support eller dokumentasjon. Kvalitetsproduktene fra General har eksistert på markedet i mer enn 30 år, og ble en del av Fujitsu-systemet i 1987. Pingvin Klima sin ledelse er selv teknisk dyktige kjølemontører som har lært faget gjennom mange år. Med andre ord, vi kan varmepumper! Som forhandler kan du stole på at Pingvin Klima til enhver tid har stor lagerbeholdning, noe som sikrer deg rask levering av produkter og reservedeler.

Nettverk av forhandlere

General varmepumpe finnes i Norge, sverige, finland og over 110 land verden over. I Europa er også General største produsent av varmepumper og aircondition. Med en kontinuerlig videreutvikling og forskning har General hele tiden produsert varmepumpeteknologi med fokus på hvilke behov morgendagen krever.
I løpet av de siste 10 årene har General varmepumper etablert et nettverk av profesjonelle og autoriserte forhandlere i Norge og hatt et spesielt fokus på å utvikle varmepumper som har en virkningsgrad som passer spesielt godt for Norden og nordiske vinter-forhold.

Kontakt

  • Grensesvingen 9, N-0661 Oslo, Norway
  • Tel / fax: +47 22 65 04 15 / 22 65 04 16