Gunstig lån for deg som trenger varmepumpe med en gang!

Trenger du varmepumpen nå? Vi kan tilby et gunstig varmepumpe lån – Et tilbud om finansiering av General varmepumpe med Resurs Bank sin 24 mnd gunstige delbetaling med 0% nominell rente!

Finansiering av varmepumpe fra Resurs Bank med 0% nominell rente!

Dette er et gunstig tilbud for deg som trenger varmepumpe med en gang og ikke ønsker å vente. Med Resurs bank og General varmepumpe kan du kjøpe varmepumpen du ønsker akkurat når du trenger den. Med et slikt tilbud betaler du ingenting på kjøpstidspunktet. I stedet begynner du nedbetalingen måneden etter. Resurs Bank kan tilby varmepumpelån med en nedbetalingsperiode på 24 måneder. Det er kun kr 0,- i etablering, og kr 45,- i adm. gebyr pr. måned. I praksis betyr det en nominell rente på 0 % og en effektiv rente på 5 %. I den effektive renten beregnes det inn avgifter/gebyrer som evt tilkommer.

Husk å be om varmepumpelån til varmepumpe når du tar kontakt med en av våre General varmepumpe forhandlere om du trenger finansiering.

Representativt eksempel for delbetaling 24 måneder*

Kredittbeløp/Kjøp 20 000 kr
Nom. årsrente 0 %
Adm.gebyr/mnd 45 kr
Etableringsgebyr 0 kr
Effektiv rente
5,0 %
Kredittkostnad 1 080 kr
Ord. delbet./mnd** 879 kr
Totalbeløp
21 080 kr

*Eksempelet baseres på kjøp gjort den femtende dagen i kalendermåneden og er beregnet 31-01-2013. Eksempelet forutsetter at renter og gebyrer er uforandret under hele kredittperioden. Andre måter å utnytte kreditten, kan medføre en høyere eller lavere effektiv rente.
Den effektive renten er beregnet i henhold til forskrift om kredittavtaler mv. **Beløp avrundes opp til nærmeste krone. Måneden etter valgt delbetalingsplan påløper etableringsgebyr på ordinært delbetalingsbeløp. Etableringsgebyret er inkludert i Kredittkostnad og
Totalbeløp.

Hei! Ta en titt på vår toppmodell!

Denne råtassen er sannsynligvis den sterkeste varmepumpene som er laget. Varmeveksleren har en kapasitet som er omtrent dobbel så stor som konvensjonelle modeller og den blåser også 13% mer varm eller kald luft.

Følg General varmepumpe på sosiale medier:

Designet og bygget av Accurro