Gunstig lån for deg som trenger varmepumpe med en gang!

Trenger du varmepumpen nå? Vi kan tilby et gunstig varmepumpe lån – Et tilbud om finansiering av General varmepumpe med Resurs Bank sin 24 mnd gunstige delbetaling med 0% nominell rente!

Finansiering av varmepumpe fra Resurs Bank med 0% nominell rente!

Dette er et gunstig tilbud for deg som trenger varmepumpe med en gang og ikke ønsker å vente. Med Resurs bank og General varmepumpe kan du kjøpe varmepumpen du ønsker akkurat når du trenger den. Med et slikt tilbud betaler du ingenting på kjøpstidspunktet. I stedet begynner du nedbetalingen måneden etter. Resurs Bank kan tilby varmepumpelån med en nedbetalingsperiode på 24 måneder. Det er kun kr 0,- i etablering, og kr 45,- i adm. gebyr pr. måned. I praksis betyr det en nominell rente på 0 % og en effektiv rente på 5 %. I den effektive renten beregnes det inn avgifter/gebyrer som evt tilkommer.

Husk å be om varmepumpelån til varmepumpe når du tar kontakt med en av våre General varmepumpe forhandlere om du trenger finansiering.

Representativt eksempel for delbetaling 24 måneder*

Kredittbeløp/Kjøp 20 000 kr
Nom. årsrente 0 %
Adm.gebyr/mnd 45 kr
Etableringsgebyr 0 kr
Effektiv rente
5,0 %
Kredittkostnad 1 080 kr
Ord. delbet./mnd** 879 kr
Totalbeløp
21 080 kr

*Eksempelet baseres på kjøp gjort den femtende dagen i kalendermåneden og er beregnet 31-01-2013. Eksempelet forutsetter at renter og gebyrer er uforandret under hele kredittperioden. Andre måter å utnytte kreditten, kan medføre en høyere eller lavere effektiv rente.
Den effektive renten er beregnet i henhold til forskrift om kredittavtaler mv. **Beløp avrundes opp til nærmeste krone. Måneden etter valgt delbetalingsplan påløper etableringsgebyr på ordinært delbetalingsbeløp. Etableringsgebyret er inkludert i Kredittkostnad og
Totalbeløp.