General varmepumpe som aircondition!

Varmepumpe som aircondition! Med en nordisk varmepumpe fra General kan du raskt få en god og varm bolig på kalde dager og en kald bolig når sommeren virkelig blir glovarm.

Med aircondition og varmepumpe i ett er man ekstra godt forberedt når varmen slår til igjen.

En Norsk sommer kan fort bli veldig varm. Ofte kan man gå fra en kald dag til en varm dag. Alle som har vært hjemme i Norge om sommeren har nok opplevd dette. Sommerperioden her hjemme kan ofte svinge frem og tilbake mellom høye og lave sommertemperaturer. Men når varmen slår til, kan sommerdagene og nettene bli plagsomme innendørs. Med en nordisk varmepumpe fra General kan du raskt få en god og varm bolig på kalde dager og en kald bolig når sommeren virkelig blir glovarm.

Nordisk aircondition og varmpeumpe i ett!

Alle General varmepumper kan brukes som aircondition. Med en trykk på kontrollpanelet kjøler pumpen ned boligen istedenfor å varme den opp. General sine nordiske modeller sørger for at boligen din holder en behagelig jevn temperatur hele året. Det betyr at om vinteren kan du effektivt varme opp boligen, og om sommeren kan du effektivt kjøle den ned. Altså, to praktiske fordeler i en og samme pumpe. General sin nordiske modellserie er laget spesielt for nordiske værforhold og er derfor perfekt for bruk i Norge. Man kan også koble til moderne funksjoner som styring med wi-fi og app på smarttelefon.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave