Lær mer /

Varmepumpe med montering

Imp1 e1564591359897

Kjøpsprosessen for varmepumper

Du bestiller gratis befaring for varmepumpe for ditt hus, rekkehus eller leilighet. Når vi mottar utfylt skjema for gratis befaring, vil vi i løpet av kort tid ta kontakt med dere for å avtale tid for befaringen.

På befaringsdagen kommer vi autoriserte varmepumpe-montør hjem til deg for å finne passende varmepumpe, samt en god plassering av både inne og utedelen på varmepumpen. Når dere har funnet sted for plassering av varmepumpens uten og inne-del, samt funnet passende varmepumpe-modell kan ordrebekreftelse signeres. Alle våre varmepumper selges med montering. Personer uten F-gass sertifikat har ikke lov til å montere varmepumpe.

Når varmepumpen har blitt levert fra vårt sentrallager avtaler dere tid for monteringen. Det er da viktig at montøren har tilgang på huset. Dette kan gjøres enten ved at noen er hjemme, eller at montøren får låne nøkkel til huset. Selve monteringen av varmepumpen tar mellom 3-5 timer avhengig av plassering på varmepumpen. Våre montører har lang erfaring med montering av varmepumper, og utfører jobben på en ryddig og profesjonell måte.

Når varmepumpen er montert og klar til bruk vil dere få opplæring i bruk av varmepumpen. Varmepumpen blir levert med fjernkontroll for å kontrollere både varme og viftefunksjoner. Varmepumpene har innebygget termostat slik at du kun setter ønsket temperatur på fjernkontrollen. Varmepumpen vil da automatisk holde ønsket temperatur.

Alle våre varmepumper leveres med 5 års garanti, og vi kan med dette garantere deg et problemfritt varmepumpehold. Levetiden til våre varmepumper er beregnet til over 20 år. På denne måten vil din investering i en varmepumpe betale seg mange ganger i form av lavere strømregning.

Bestill befaring i dag

Fyller du ut befaringsskjemaet vårt, tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.