Lær mer /

Varmepumpe- hjelp å få i pollensesongen

Varmepumpe-Få hjelp i pollensesongen

Vi påstår ikke at varmepumpene våre løser alle problemer, men det er faktisk mye hjelp å hente av en varmepumpe som kan gi deg en pause fra de største plagene.

Den største fordelen med å ha en varmepumpe i pollensesongen er den åpenbare grunnen at man ikke trenger å lufte ut varme med åpne vinduer og dører. Varmepumpen fungerer like godt som en kjølende aircondition, som en varmepumpe som sørger for varme inne på vinteren. Det gjør at du kan holde luften inne kjølig og frisk, og holde pollenluften ute med lukkede vinduer og dører.

En annen viktig årsak til at varmepumpen hjelper mennesker med pollenallergi, er dens evne til å filtrere pollenstøv i hjemmet ditt. Med et finfilter i varmepumpen, renses all luft som blåses ut av varmepumpen og så og si alle pollenpartikler som florerer i luften stoppes i filteret. Dette resulterer i at mange opplever å få en pause fra alle plagene pollenallergi gir til så mange. Er man nøye på å rense og vaske filteret med jevne mellomrom, får man størst utbytte av filterets egenskaper og øker filterets levetid.