Lær mer /

Miljøvennlig oppvarming med varmepumpe

Miljovennlig oppvarming


En varmepumpe er muligens den beste måten du kan bruke ren og mindre strøm på å varme opp din bolig. Varmepumpen henter energi fra uteluften, og genererer mer varme for hver kW/t du bruker på oppvarming. En varmepumpe vil avhengig av utetemperatur generere 2-4 ganger så mye varme som en tradisjonell panelovn. Det betyr at om du i dag bruker 10 000 kroner på oppvarming, vil din strømregning for oppvarming bli redusert med mellom 5000,- til 7500,- hvert år.

På denne måten vil både miljøet, og din lommebok spare på at du kjøper en varmepumpe

Hva koster en varmepumpe?

Prisene på varmepumper varierer ut i fra kvalitet og levetid. En varmepumpe fra General Varmepumper koster fra ca. 22 000,- ferdig installert. Dette inkluderer da gratis befaring i din bolig, og installering av varmepumpen. Når man kjøper en varmepumpe i Norge, er det viktig å kjøpe en varmepumpe som er tilpasset klimaet i Norge. Varmepumpene fra General Aircondition og Varmepumper er spesialutviklet sammen med produsent for å passe i det harde norske klimaet.

Smarte funksjoner

Varmepumpene fra General Varmepumper inneholder en rekke smarte funksjoner som gjør at dere sparer penger på oppvarming av deres bolig.

  • Nattfunksjon gjør at varmepumpen holder en lavere temperatur å boligen på natta, slik at strømforbruket blir lavere
  • WiFi-styring av varmepumpen gjør at du kan tilpasse temperatur på en enkel måte
  • Smart-sensor gjør at varmepumpen ikke varmer opp rommet når det ikke er noen der

Gratis befaring av din bolig

Vi tilbyr gratis befaring til alle som ønsker å installere en varmepumpe i sitt hjem. Ta kontakt med å fylle ut skjemaet på høyre side, så kontakter vi deg i løpet av kort tid.