Lær mer /

Lavere strømregning med varmepumpe

Lavere stromregning

Bli kvitt de gamle ineffektive systemene og skaff deg en ny luft-til-luft varmepumpe med høy effektivitet i dag. Vi tilbyr gratis befaring og pristilbud på produktene våre, så det er ingen overraskelser når det kommer tid for installasjon. Våre ekspert-teknikere vil hjelpe deg gjennom hvert trinn fra å velge hvilket produkt som er best for dine behov. Vi utformer alltid en tilpasset løsning basert på ditt hjem, og våre teknikere installerer varmepumpen og sørger for at alt går greit med minimal forstyrrelse av dagliglivet.

Hvorfor varmepumper varme mer effektivt:

  • Varmepumpeteknologi koster ved installasjon, men sparer penger på strømregningen på lang sikt.
  • Varmepumper varmer mer effektivt enn andre varmekilder i vinterhalvåret
  • Varmepumper utmerker seg i både varme- og kjøleklima fordi de bruker et kompressorbasert system som ikke bare omfordeler varme, men også fjerner varme, noe som gjør dem egnet for alle klimaer.
  • Varmepumper er gode for lommeboken din fordi de er mer effektive enn noe annet system på markedet i dag.

Vi tilbyr gratis befaring

Hos General Varmepumper tilbyr vi gratis befaring hjemme hos deg, slik at vi kan finne den beste plasseringen for varmepumpen i ditt hjem. Vi garanterer 100% tilfredshet med hver jobb vi gjør fordi kundeservice er viktig her på General Aircondition og Varmepumper.

Gjennom årene har vi hjulpet tusenvis av mennesker med å varme hjemmene sine til en rimelig pris gjennom årene. Ta kontakt i dag for å se hvorfor så mange mennesker stoler på General Varmepumper sine varmepumpebehov. Ta kontakt i dag og snakk med en av våre ekspert-teknikere om hvordan vi kan hjelpe deg med å redusere energikostnadene.