Lær mer /

Kvalitet på varmepumper

Råtassen

Varmeeffekt

Varmeeffekten til en varmepumpe blir definert som COP (coefficient of performance). Om en varmepumpe har en COP på 4, betyr dette at du får 4000W varme når man bruker 1000W med strøm. Dette vil da bety at strømregningene din for oppvarming vil være 25% av oppvarming med en tradisjonell panelovn. Billige varmepumper har gjerne lavere COP enn kvalitets-varmepumper. Varmepumpene klarer da å generere mindre varme enn en varmepumpe som er bygget med bedre komponenter. På denne måten er det mulig at du taper penger på å ha en billig varmepumpe fremfor å kjøpe en kvaltetsvarmepumpe. Varmeeffekten vil spesielt gjøre seg gjeldene på kalde vinterdager.

Levetid

En varmepumpe som er bygget med kvalitetsdeler, vil ha en lenger levetid enn an varmepumpe bygget med rimelige deler. Dersom du kjøper en billig varmepumpe, kan du risikere at varmepumper ikke holder i mer enn fem år. Varmepumpene fra General, er bygget med komponenter med svært god kvalitet, og sikrer deg god varme i mange år.

Teknologi og funksjoner

En varmepumpe med god kvalitet har gjerne smarte funksjoner du kan benytte deg å for å spare penger. Noen av funksjonene er natt-funksjon som gjør at du kan ha en lavere temperatur på natten, og at varmepumpen automatisk varmer opp rommet slik at det er godt og varmt når du står opp. Det kan også være praktisk å ha fjernstyring av sin varmepumpe via app, slik at du ikke bruker unødvendig strøm på oppvarming når du ikke er hjemme. Dette kan også fungere som en måte å varme opp hytta på før du kommer.

Konklusjonen med kvalitet på varmepumper, er at du stort sett får det du betaler for. Ønsker du en varmepumpe som vil være stabil og gi god varme i mange år, bør du kjøpe en varmepumpe med god kvaltet.

General sine varmepumper er spesielt utviklet for det norske klimaet, og vi garanterer deg at med en General Varmepumpe, kjøper du en av varmepumpene med best kvalitet i Norge.

Gratis befaring til ditt hjem

Vi tilbyr gratis befaring av ditt hjem for å finne den beste plasseringen av varmepumpen til ditt hjem. Vi installerer også varmepumpen slik at du kan være helt sikker på at varmepumpen vil fungere i mange år.