Lær mer /

Hvorfor du bør velge varmepumpe fra General

Montør ved bil

Vurderer du å anskaffe deg varmepumpe, er det lett å bli usikker når du setter i gang med søk. Det finnes mange leverandører, nettsider og artikler å gå seg vill i på nettet.
I tillegg er det ofte slik at de fleste vet generelt sett lite om varmepumper, annet en at det kan være en lur investering, og at det kan hjelpe med å holde kostnaden for oppvarming nede.
Vi påstår ikke at andre leverandører ikke leverer gode varmepumper, men det vi kan si med sikkerhet er at hvis du velger General som leverandør for din varmepumpe er du sikret kvalitet og trygghet fra første sekund og i mange år fremover.

Kvalitetsproduktene fra General har eksistert på markedet i over 30 år, og vår lange erfaring kommer kundene våre til gode.

Hovedimportør til General Varmepumper i Norge er Pingvin Klima AS som har utmerket likviditet og driftes av autoriserte fagfolk innen varme- og airconditionbransjen.

På samme måte som en bil kan være godt eller dårlig egnet for norske forhold, er det med varmepumper også.

Det holder ikke at en varmepumpe kun skal kunne varme opp en bolig, den skal også tåle ekstremvær, bitende kulde og vare i mange år selv under tøffe forhold.

Pingvin Klima AS har hjulpet General med utviklingen av nordiske varmepumper.
Vi har eksperimentert, testet, gjort målinger og rapportert som blant annet har ført til konstruksjonen av bunnsolide utedeler tilpasset vårt klima.
Våre varmepumper kommer fra Fujitsu og er konstruert for å tåle norske værforhold selv ved svært lave temperaturer, og er av ypperste kvalitet. 
Vi leverer varmepumpeløsninger til alt fra store til små boliger, næringsbygg og hytter over hele Norge.
Våre kunder kan være sikre på at våre dyktige fagfolk finner den riktige løsningen tilpasset kunden og boligens behov.

General varmepumper leverer gratis befaring gjort av fagfolk. Sammen finner vi ut av hva kundens behov er, og hvilken løsning som passer for hver enkelt. På denne måten er kunden sikret gode og langvarige løsninger, og ikke minst behagelige innetemperaturer gjennom hele året.