Lær mer /

General varmepumpe gir lavere strømregning

Bolig vinter

Fujitsu General Limited Varmepumpe gir mye varme for pengene.

Velger du en General varmepumpe fra den nordiske serien får du en varmepumpe som er skapt for norske vinterforhold.Det som skiller varmepumpe modellene i nordisk serie fra “ikke-nordiske” modeller er blant annet at de nordiske varmepumpe modellene har:

  • Eget nordisk kretskort for utedelen som gjør din varmepumpe mer effektiv
  • Egen varmestav for utedelen som er behovsstyrt
  • Varmepumpe som tåler ned mot -25 grader

Derfor bør du velge en varmepumpe fra General

General tilbyr nyskapende løsninger for boligvarme med rask og effektiv oppvarming. Når du skal investere i en varmepumpe er det viktig at du velger en modell som er skapt for nordiske forhold. Våre modeller er testet helt ned mot minus 25 og er skapt for norske vinterforhold. I en tidligere omtale fra Aftenposten testet de 15 ulike varmepumper. Vår modell Vinterkongen og Design modellen kom meget positivt ut i artikkelen. Nå har vi gleden av å introdusere “Råtassen Varmepumpe” som virkelig leverer og gir deg mye varme for pengene. 

Usikker på hvilken varmepumpe du bør velge? 

Vi har forhandlere i hele Norge med sertifiserte fagmenn innenfor varmepumpe. Disse kommer gjerne på gratis befaring og kan anbefale riktig varmepumpe basert på din beliggenhet i landet, boligtype og areal. 

Varmepumpe gir bedre inneklima

Et dårlig inneklima kan fort forverre plager hos familemedlemmer med astma og allergi. Tradisjonell oppvarming og varmekilder som panelovner kan påvirke innemiljøet. Støv og andre partikler fra husholdningen som rengjøringsmidler og matlaging i rommet brennes av i ovnene og kan skape luftveisplager. I tillegg så bruker elektriske panelovner opptil tre ganger så mye elektrisitet som en varmepumpe.
Den nyeste serien med nordiske varmepumper fra General har gjort det spesielt bra i den store varmepumpeguide 2015. Den Nordiske modellserien til General er spesielt effektiv under norske forhold og vil derfor være ekstra gunstig for familiens økonomi over tid. Varmepumper fjerner støv, pollen og andre partikler som kan gi irritasjoner og allergi. Den sirkulerte luften er ikke bare veldig bra for deg og din familie, men også for husets planter og kjæledyr. Man slipper også å åpne vinduer eller dører for å kjøle ned boligen, da alle modellene i den nordiske serien i tillegg til å gi godt med varme også kan brukes som aircondition om sommeren. Og ekstra hyggelig må det være med en nordisk varmepumpe hvis man har slektninger eller nære venner med asta eller allergiplager som kommer på besøk.