Lær mer /

Fordeler med varmepumpehus

Varmepumpehus 1024x682

Varmepumpens utedel er laget for å stå ute, men du kan øke varmepumpens levetid med å beskytte den mot elementene. Norge har et ganske unikt klima med fire klare årstider. På sommeren kan temperaturen nå over 30 grader på varme sommerdager, samtidig som det kan være over 30 minusgrader på vinteren. På vinteren kan spesielt snø og is være noe som kan være smart å beskytte varmepumpen mot.

Med et varmepumpehus vil være ikke kunne by på utfordringer for din varmepumpe. Utedelen står da beskyttet slik at også ditt vedlikehold av varmepumpen blir enklere. Du slipper å fjerne snø fra varmepumpen om vinteren, og blader og liknende vil heller ikke feste seg på varmepumpen.

Varmepumpehus som matcher ditt hus

Noen kunder synes at utedelen til varmepumpen ikke er estetisk fin på utsiden av huset sitt. Med et varmepumpehus kan du få varmepumpen til å se ut en del av huset. De fleste varmepumpehus er laget i tre, og kan enkelt males i samme farge som ditt hus. På denne måten vil varmepumpen stå under et pent lite utbygg på utsiden av huset.

Lag ditt eget varmepumpehus

Noen velger å lage sitt eget varmepumpehus. Om du er litt snekkerkyndig er dette ikke noe problem, og du finner mange fine oppskrifter på internett. Om du ønsker et ferdig bygget varmepumpehus, tilbyr vi varmepumpehus tilpasset våre modeller